گذری بر اندیشه های امام خمینی
از همان زمان صدر اسلام که مردم ایران با اندیشه های عدالت طلبانه و روشهای عادلانه حکومت عدل اسلامی آشنا شدند و بدون مقاومت در برابر سپاهیان توحید, در مقابل ارزشهای آئین آسمانی اسلام تمکین کردند, حکومت از نظر آنها وسیله ای برای تامین عدالت اجتماعی و ابزاری موثر برای رسیدن به ارزشهای الهی در جامعه بود.
دل دادگان به آئین محمدی تداوم اسلام اصیل را در چهره علی (ع) و خاندانش دیدند زیرا عدالت در خانه علی و فاطمه (س) ساکن شده بود و صدای آزادی از سرزمین کربلا به گوش می رسید و این بود که ایرانیان به تدریج به سوی تشیع کشیده شدند و در طول تاریخ با الهام از اسلام اصیل و خون پاک شهدای تشیع به ویژه درس آموزی از سرور و سالار شهیدان حسین بن علی (ع) در برابر زورگوییهای حکام مسلمان نما و ظالم به مقابله و مقاومت برخاستند.
در طول تاریخ پس از اسلام براساس آموزه های مکتب تشیع مردم ایران همواره به ویژه در دوران غیبت امام عصر(عج) مطیع علمای دین و مراجع تقلید بودند. تشکیل حوزه های دینی در شهرهای ایران به خصوص شهر قم و حوزه کهن و ریشه دار نجف و ظهور مراجع بزرگ در این حوزه ها و داشتن تعامل و ارتباط هرچه بیشتر مردم با مراجع, زمینه ای را فراهم کرد تا مومنان آزاده رهبران دینی مورد اعتماد خود را مهمترین مرجع حل وفصل مسائل خویش بدانند. در حوادث واقعه به آنان مراجعه نمایند و حتی برای یک روز هم حاکمیت ستمگران را نپذیرند و از همین نقطه به راهنمایی روحانیون و الهام از آرمانهای اسلامی قدم به قدم گام در راه مبارزه با استبداد و استعمار بگذارند چنانکه در انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) اتفاق افتاد.
انقلابی که زلزله ای در جهان معاصر ایجاد نمود و جهانیان را به شگفتی واداشت.
رهبری این انقلاب را مردی برعهده داشت که شخصیتش در مکتب فقه و فقاهت «فیضیه» شکل گرفته بود. فقیهی فرزانه, عارفی آگاه, فیلسوفی شجاع, ادیبی عمیق, مفسری بینا و سیاستمداری دانا بود. او سیاست و سیاستداری را پیشه خود نمی دانست بلکه آن را وظیفه خود می دانست. کلامی جذاب و فکری پویا داشت. ذهن و زندگیش جامع علم و عمل بود هر آنچه را بر زبان می راند و به هر میزان که از مردم می خواست خود پیش و بیش از دیگران به آن عمل می کرد, اعتقادش چون صخره های سخت, و همتش به بلندای قله ها بود, چون شجره طیبه اندیشه اش از آبشخور فرهنگ قرآن سیراب می شد.
نظر |
حسین فدایی در دانشگاه تهران:
احمدینژاد مناسبترین گزینه برای استمرار گفتمان امام خمینی است
حسین فدایی دبیرکل جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ظهر امروز با حضور در نشست انتخابات «چرا احمدینژاد؟» که به همت بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علومسیاسی دانشگاه تهران با مقایسه برخی از دستاوردهای دولت نهم دولتهای گذشته، اظهار داشت: با سهمیهبندی بنزین در دولت نهم روزانه بیش از 20 میلیون لیتر صرفهجویی داشتهایم، آمار تولید مسکن در دولت نهم به 1و نیم میلیون واحد در سال رسیده است، 20 میلیون تلفن واگذار شده و تعداد تلفن ثابت و همراه کشور به 45 میلیون سیده است، بیش از 2 و نیم میلیون شغل جدید در این دوران ایجاد شده است و در حوزه ورزش هم در این دوران 2634 پروژه اجرایی شده است.
وی ادامه داد: ارزش صادرات غیر نفتی در سال 86 به بیش از 15 و نیم میلیارد دلار رسیده است، رشد تولید نالخالص داخلی در سال 85 به 3/5 درصد رسیده است و سرمایهگذاری هم در دولت نهم تا 1/8 درصد افزایش داشته است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت نهم در زمینه خصوصیسازی هم گامهای موثری برداشته است، تصریح کرد: دستیابی به چرخه سوخت هستهای، تولید داروهای کنترل ایدز، سرطان و بیماریهای مختلف دیگر، در آزمایش داروهای بیماریهای صعبالعلاج، تولید موشکها، ماهواره و زیردریایی، ساخت تجهیزات جدید دفاعی و نظامی و... تنها گوشهای از دستاوردهای بزرگ و گسترده دولت نهم است.
فدایی با بیان اینکه ذکر این موارد فقط برای تسهیل مقایسه عملکردی دولتهای مختلف انجام میشود، افزود: علیرغم این اقدامات، رسانههای زنجیرهای میخواهند کارهای مثبت دولت را نادیده گرفته و آنها را انکار میکنند.
فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را بر تمام شیعیان تسلیت عرض مینایم
ای قلم بنویس، ای تاریخ دز خود ثبت کن
در میان کوجه یک تن یاور زهرا نشد
عشق من! پاییزآمد مثل پار
باز هم، ما باز ماندیم از بهار
احتراق لاله را دیدیم ما
گل دمید و خون نجوشیدیم ما
باید از فقدان گل، خونجوش بود
در فراق یاس، مشکی پوش بود
یک منتقد میرحسین موسوی که در جلسه سخنرانی وی حاضر شده بود، مورد ضربوشتم هواداران وی قرار گرفت و بازداشت شد.
به گزارش رجانیوز، روز سهشنبه در جریان سخنرانی موسوی در شهرستان علیآباد کتول از شهرستانهای استان گلستان، هنگامی که یکی از منتقدان میرحسین دستنوشتهای را با مضمون انتقاد از وی بلند کرد، از سوی تعدادی از هواداران موسوی مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
به دنیال این حادثه، هواداران موسوی به این فرد حمله کرده و دستنوشتهی وی را پاره کردند.
در این حین، نخستوزیر دهه 60 پس از مشاهده وضعیت و از بین رفتن نظم برنامه، سخنان خود را نیمه تمام گذاشت و محل را ترک کرد.
در ادامه، منتقد موسوی توسط عوامل نیروی انتظامی دستگیر و به ستاد فرماندهی منتقل شد و گفته میشود پرونده وی به اتهام برهم زدن نظم عمومی و اغتشاش به دادسرا منتقل شده است.
"سلام بر موسوی، درود بر خاتمی"، "صل علی محمد یاور رهبر آمد" و... از جمله شعارهای هواداران موسوی در این برنامه بود. همچنین در حاشیه مراسم، پوسترها و ویژهنامههای تبلیغاتی توزیع شد.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی رجا